Mirada Bobal Rosado

 € 8,95
Aantal:

Wij hebben er een nieuwe zomerse vriend bij! Deze Mirada Organic rosé is echt een soort sprookjeswereld. Dat start al in de prachtige wijngaarden in Castilla La Mancha. Hier is de omgeving echt fenomenaal, mooie dikke wijnstammen, vrolijke gekleurde bloemen en gewassen die je enkel ziet op de mooiste plekken van de wereld. De oude dikke stammen geven vandaag de dag echt prachtig volle trossen.

Deze rosé van Mirada wordt gemaakt van twee druiven soorten namelijk de Bobal en Tempranillo. Deze twee druiven soorten worden beide geheel biologisch opgevoed waardoor de frisheid en zuiverheid in de druiven blijft. Het leefklimaat van de druievensoorten is extreem continentaal. Hierdoor groeien de trossen erg gelijkmatig op en kunnen ze veel voeding halen uit de rijke bodem structuur. De hete zomers geven de trossen veel kracht en dat proeven we terug in de finesse van deze rosé. Wat is dit een prachtige wijn, en dat verpakt in één van de mooiste flessen!

Wie niet beter zou weten denkt toch al snel aan een hele dure Provence te snuffelen. SSssttttt niet verder vertellen, want voor deze prijs is het echt een pareltje. In de smaak heeft deze Mirada Organic Rose een zachte aanzet op de tong van rood fruit denkend aan aardbei en framboos. 


Artikelnaam:  Mirada Bobal Rosado
Rubriek: Rose Wijnen
Artikelcode:  WXL150
LAND:   SPANJE
KLEUR:   ROS
PRIJS:   van 5,01 tot 10,00
DRUIF ROOD:   ZIE OMSCHRIJVING

De Wijnkelder XL

De Grootestraat 23
7571 EK Oldenzaal
info@dewijnkelderxl.nl

+31 654 224 116